Ha bevezetőt, szolgálattevőt, szponzort keresel az alábbi eszközöket használhatod a kapcsolatfelvételre:
  1. Kereshetsz a profilokon a szolgálatválallással kapcsolatban megadott információk közt
  2. Felkérést tehetsz közzé az oldalon a "bevezető keres", "szolgálattevőt keres" csoportok "Megbeszélései" alatt

Részletesebben:

1. Keresés a profilon megadott információk közt

 

A Közösségben, a Személyek kiválasztása után jelennek meg az alábbi Szűrők, mellyel (amennyiben azt a társ előzetesen beállította a profilján) listázni lehet a bevezetőt, szolgálatot, szponzorálást és ideiglenes szponzorálást vállaló társakat, ki az aki:

Csak azok a társak jelennek meg a listán akik az egyes szolgálatok vállalását regisztráláskor bejelölték a profiljukon. 

(A profilokon 2020 szeptember 13-a után lehet megadni ezeket az információkat, kérjük frissítsd a profilod "Személyes" részét, amennyiben korábban regisztráltál!)

 
 

 2. Felkérések: válasz a felkérésre, felkérések közzététele

A csoportok titkárai, szervezői felkéréseket tehetnek közzé (un. "megbeszélést indíthatnak) az oldalon a "bevezetőt keres", "szolgálattevőt keres" csoportokban. 

A még nyitott felkérések a Közösségi  főoldalon láthatóak, (valamint minden felkérés megjelenik a két csoportban a Megbeszélések közt):

A konkrét felkérés részleteit, tudnivalókat a "Megnézem a bejegyzést"-re kattintva lehet megjeleníteni:

az oldal alján pedig jelentkezni melyet a Válasz elküldése gombbal lehet elküldeni.

A levezetők a válaszok közül egyet fogadnak el, mely zöld háttérel jelenik meg, majd felveszik a jelentkezővel a kapcsolatot:

Felkérés létrehozása, válasz elfogadása megoldásként, elkérés lezárása:

"bevezetőt keres", "szolgálattevőt keres" csoportok a Csoportokon belül, kiemelt helyen találhatóak.

A megfelelő csoport kiválasztása után, felkérést létrehozni a Megbeszélések fülre kattintva, az Megbeszélés létrehozása gombbal lehet:

A megbeszélés címsorában kérjük tömören, a leglényegesebb információkat add meg (bevezető típusa, időpontja, csoport neve / szolgálat elnevezése, csoport neve), hogy az a főoldalon elfogadhatóan jelenjen meg. A részletek között bármilyen további leírást, vagy pl. könyvrészletet megadhatsz csatolt fájlként.

A társak szöveges válaszban küldik el jelentkezésüket, további kérdéseiket. Amennyiben egy választ megoldásként kívánsz elfogadni, úgy a válasz melletti "..." gombb alatt található "Válasz elfogadásával" tudod megtenni.

Az elfogadott válasz háttere zöld színűvé változik,  a címsor mellett pedig "Megoldott" felirat jelenik meg. Felkérésed kikerül a "Megoldatlan" felkérések közül és lekerül a Közösség oldal aktív felkéréseinek listájáról. A válasz elfogadása nem vonható vissza, csak új felkérés létrehozása lehetséges.

Amennyiben további választ nem vársz, kérjük a címsor mellett zárd le a Megbeszélést, így ahhoz további válasz írása nem lesz lehetséges. Lezárni még megoldatlan felkérést is lehet, a lezárás a címsor mellett ki / be kapcsolható.