Az AA hagyományainak és az on-line tartalmakkal kapcsolatos ajánlások szellemében gondozzuk a lapot.  Az csakamainap.hu, a külön említett kivételek (pl. nyílt gyűlések elérhetősége kivételével) zárt közösségi oldal. A regisztráló társak többek közt az alábbi módokon gondoskodunk:

Kapus rendszer, moderátorok

Az oldalra történő regisztrálást Kapus társaink ellenőrzik és hagyják jóvá. Más 12 lépéses csoportok tagjainak, illetve az érdeklődőknek csak a nyitott gyűlések információi érhetőek el.

Személyes információk megjelenítése

A regisztrációkor megadott név és e-mailcím nem jelenik meg, csak szabadon választható felhasználó név. Javasoljuk beszédes, az anonimitás hagyományának megfelelő felhsználó név, valamint profilfotó választását.

Moderáció

A posztokban és megosztásokban nem fogadunk el közizlést, vallási, politikai nézeteket sértő kijelentéseket. Programunk spirituális alapokon nyugszik azonban nem köthető semmiféle valláshoz, szektához vagy felekezethez: arra kérünk, ne próbáld egyik vallás dogmáival sem megtéríteni a jelenlévőket. Kerüld a „trollkodást”, sértegetést, inzultálást és mások becsmérlését. Igyekezz a saját józanodásodról, tapasztalataidról, érzéseidről egyes szám első személyben megosztani. 

Társainkat az ilyen tartalmak (anonim) jelentésére kérjük. A tartalmak maradásáról a Moderátorok lelkiismerete dönt. Ők - lelkiismeretük szerint - a rendszeres, súlyos, szándékos eseteket figyelmeztetést követően, titással "honorálhatják".

Vedd ki ami hasznos, a többit hagyd itt

Az általad feltöltött különböző információk zárt közösségen belüli láthatóságáról te rendelkezel. Esetünkben a "nyilvános" és "regisztrált" fogalmak, a nyilvános gyűlések kivételével ugyanazt, a zárt közösség számára történő láthatóságot jelentik. Másoknak ilyen céllal született megosztásait is láthatod. Erre tekintettel semmilyen módon nem megengedett az oldal tartalmának másolása vagy rögzítése; abban a nem várt esetben, ha ilyen történne, a hatóságok segítségét kérjük. 

Személyes adatok és társaink anonimitásának védelme

Minden tőlünk telhetőt megteszünk az oldalon megosztott tartalmak, személyes adatok zárt és biztonságos tárolása érdekében. Tűzfal, IP cím blokkolás, spambotok és egyéb biztonsági megoldás mellett továbbra is azt gondoljuk, hogy semmi sem lehet tökéletes. Kérjük az oldallhasznáta során te is ügyelj erre és segíts nekünk a hagyományok megtartásában.