"Minden A.A.-csoport legyen teljesen önfenntartó, hárítsa el a külső hozzájárulásokat." 

Röviden:

 Ha bevezetőt, szolgálattevőt, szponzort keresel az alábbi eszközöket használhatod a kapcsolatfelvételre:

Hol találod a gyűléseket

A csakamainap.hu-n keresztül Google Meettel szervezett gyűlések a Gyűlések alatt és külön kiemelve érhetőek el a kiszemelt gyűlésre kattintva.

Ismerősök, követések: az oldalon lehetőség van ismerős jelölésre és a felhasználók megosztásainak követésére.

Chat: a privát chat használata ismeretséghez kötött, azonban az "Elsősegély" publikus, melyen keresztül ismeretség nélkül kérhet segítséget a közösségtől társunk ha baj van.

 

Beszélgetésre, eszmecsérére, alkalmas egy téma körül - az itt megosztott tartalom is a csakamainap.hu-n belül látható. Mindenki számára elérhető / regisztrációhoz kötött / privát / rejtett csoport szervezésre van lehetőség. A csoportokon belül saját hirfolyam található, lehetőség van többek közt megbeszélések, szavazások, közlemények közzétételére is.

Speciális csoportok: online gyűlés szervezésére alkalmas a .hu típusú csoport nem sokára más ilyen csoportot is létre lehet hozni az oldalon.

A saját profillal kapcsolatos dolgok helye

Funkciók: 

A közösségi oldalakon olvasható zárt 12 lépéses csoportokéhoz hasonlítható. A megosztásokat alapvetően minden a csakamainap.hu-ra regisztrált társ olvashatja, azonban ez olavsóközönség az ismerősőkre, vagy saját magunkra is szűkíthető. A megosztáokban egyenlőre kép, videó, hang és fájl osztható meg. A hirfolyamban jellenek meg a társak hasonló bejegyzései is, valamint a csoportok, oldalak hírei, szavazásai is. A hirfolyam szürhető, az érdektelen tartalmak elrejthetőek.

Funkciók: 

  • Saját adatlap megtekintése - ha Társként regisztráltál
  • Bejegyzéseid, fotóid láthatósága ("Adatvédelmi hivatkozások" néven) - szabályozhatod mit látnak a társak rólad (a regisztrált Társakon kívül senki semmit..., alapbeállításként a többiek sem sokat. Javasoljuk, nézz körbe, és amiről úgy gondolod, nem titok, tedd láthatóvá minnedni, vagy az itteni ismerőseid számára.)
  • Fiók - a regisztráláskor megadott adataid és  jelszócsere
  • Meghívó küldése mailben - amennyiben ajánlanád Társadnak az oldalt
  • Fiók törlése - ha mégsem tetszene amit látsz
  • Fiók letöltése - ha a feltöltött adataidat, képeket letöltenéd törlés előtt

Az AA hagyományainak és az on-line tartalmakkal kapcsolatos ajánlások szellemében gondozzuk a lapot.  Az csakamainap.hu, a külön említett kivételek (pl. nyílt gyűlések elérhetősége kivételével) zárt közösségi oldal. A regisztráló társak többek közt az alábbi módokon gondoskodunk: