Belépés:

Útmutató a Google Meet használatához .

Belépés a gyűlésre (csatlakozás kérése után a hoszt enged be)

Ha nem azt a nevet akarod gyűlésen használni amit a google / gmail fiókodban adtál meg:

válts másik fiókra vagy lépj ki a google fiókból

 

  • .hu csoport

A .hu csoportot idősebb és fiatalabb józanodó alkoholisták hozták létre azzal a céllal, hogy üzenetüket ivási problémáktól szenvedőkhöz, vagy már józanodó alkoholistákhoz juttassák el.

Az AA tagjaiként felelősnek érezzük magunkat azért, hogy az on-line térben is ugyanolyan segítőkész fogadtatás várja azt, aki segítségért nyújtja a kezét, mint ami minket fogadott annak idején. E cél érdekében pedig felhasználjuk azokat a modern kommunikációs eszközöket, melyek rendelkezésünkre állnak.

  • csakamainap.hu

Elsődleges célunkat úgy gondoljuk megvalósíthatónak, ha mint csoport működünk, és közös erőfeszítéssel látjuk el a célunk eléréséhez szükséges feladatokat a virtuális térben is. Többek közt készenlétet biztosítunk segítséghívás esetére, rendben tartott és rendelkezésre álló gyűléstermet üzemeltetünk, informáljuk az alkoholistákat az AA jelenlétéről és a gyűlés helyéről, e szükséges célokra fordítandó hozzájárulásokat gyűjtünk.

A csakaminap.hu weboldal célja, hogy a fenti – minden AA csoport számára ismerős - feladatainkat teljestéséhez hatékony eszközözöket biztostson.